Estique Huidinstituut | Uw mooie huid | Zichtbaar resultaat en een stralende huid

Telefoon: 036-5222415 | Zeewolde

Strak
in je vel

Wil jij voor de zomer nog wat extra kilo’s kwijt ? Dan wil je natuurlijk niet met een uitgezakte huid komen te zitten. Zeker als je al een beetje op leeftijd bent en het bindweefsel in je huid zwakker is, is het raadzaam om nutricosmetics te gebruiken die je bindweefsel verstevigen. Wanneer je het afvallen combineert met sporten, zoals fitness, dan rekken je vezels bij iedere beweging op. Dit activeert de vezelproducerende cellen om meer bindweefsel te produceren. SkinBase van LaViesage ondersteunt dit proces, zodat je behalve mooi slank, ook mooi strak in je vel komt te zitten het komende jaar.

 

SkinBase zorgt ervoor dat alle randvoorwaarden aanwezig zijn om het bindweefselproces optimaal te ondersteunen. Daarnaast zorgt dit product ervoor dat fibroblasten uit de omgeving naar je huid bewegen om daar hun werk te doen. Fijne microvezels hechten samen tot collageenbundels waarmee het netwerk sterker en daarmee je huid strakker wordt. Je huid krijgt vooral in de diepere lagen – die de overgangsstructuur van huid naar spier bevat – meer stevigheid. Bijkomend voordeel van de SkinBase is dat ook je haren dikker en je nagels gladder en gezonder blijven.

 

De inname van SkinBase is geheel veilig. Je mag tot wel 10 tabletten, verdeeld over de dag innemen. Voor zichtbaar stevig bindweefsel neem je 6 tot 9  tabletten per dag in. Verdeel de innamen over de dag, bij de maaltijd.


contact

Neem contact op met mij!

Naam (verplicht) :
E-mail (verplicht) :
Telefoon :
Vraag/opmerking :