MedContour

Definitief vet weg zonder operatie!

Doelgericht op de gewenste lichaamsdelen definitief vet verwijderen? Lipologie met MedContour, is de beste, pijnloze behandeling om diep gelegen vetdepots blijvend, sterk te verminderen. Het zekere en werkzame alternatief voor liposuctie!

Hoe werkt MedContour?

MedContour is individueel bodycontouring, cellulite verminderen en verstevigen van de huid middels een unieke techniek met gebundeld laagfrequent ultrasound en vacuĆ¼mpomp. De te behandelen huid wordt in het handstuk opgezogen en 2 sterke ultrasoundkoppen brengen de vetcellen in zeer sterke bewegingen. Hierdoor worden de vetcellen geleegd en het vernietigen van de vetcellen volgt. De daardoor ontstane vet-vocht chemie (emulsie) wordt door het lymfesysteem afgevoerd en uitgescheiden. Op een uiterst comfortabele en veilige behandelwijze kunnen boven- en onderbuik, rijbroek, billen, love handles, heupen, mannenborsten, armen en andere lokale vetophopingen met MedContour worden behandeld.

Wat zijn de resultaten ?

5 tot 6 behandelingen in heup/buik gebied zijn in de regel al voldoende om een omvang vermindering van 10 tot 12 centimeter te laten zien. Strakker en gladder worden van de huid. Cellulite sterk verminderen. Tot 2 kledingmaten kleiner. Bewezen en blijvende resultaten Tevens wordt door middel van unieke lichaamsmetingen (bio impedence meting) de zichtbare en meetbare resultaten vastgelegd. Lipologie behandelingen met MedContour zijn uiterst innovatief en hebben – na meer dan 1.500.00 behandelingen wereldwijd in een tijdsbestek van 7 jaar – bewezen dat de resultaten blijvend zijn.