Over Estique

 overestique

Ik ben Conny Mouton, schoonheidsspecialiste / huidspecialiste en sinds 1988 eigenaresse van Huidinstituuut Estique Zeewolde.
Na 13 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt zocht ik op m’n 25e jaar een nieuwe, creatieve uitdaging. Toen ik met de basis opleiding schoonheidsverzorging startte wist ik het vrijwel meteen.
Dit was wat me inspireerde, DE HUID. Maar voorop moest staan dat ik dit vak wilde uitoefenen in een eigen onderneming waarbij ook m’n eigen creativiteit en passie tot z’n recht zou komen.

In 1988 startte ik m’n eigen salon: Estique. Kleinschalig, maar wel gedreven en serieus. Ik wist dat ik groter wilde groeien en investeerde telkens weer in vervolgopleidingen, apparatuur en goede producten.
Mijn kleinschalige salon in Zeewolde is inmiddels uitgegroeid tot een sfeervol, volwaardig en gespecialiseerd huidinstituut met 3 behandelruimten en een ruime ontvangst/verkoop ruimte. Er wordt alleen gewerkt volgens de laatste gespecialiseerde technieken.
Daarbij maken we gebruik innovatieve State of the Art apparatuur en exclusieve, hoogwaardige cosmetische producten. Daardoor zijn we bij Estique in staat om werkelijk op de klant afgestemd maatwerk te leveren. En dat op absoluut topniveau! Door onze kritische kijk op het vak en daarbij alleen te willen gaan voor het beste resultaat voor de klant, blijven we continu zoeken naar vernieuwingen zowel in apparatuur, als producten.

De mooiste en grootste uitdaging in de beauty branche is dat we bij Estique het hoogst haalbare resultaat willen bereiken op een natuurlijke manier. Dus huidverjonging en huidverbetering zonder inspuiting of chirurgie.