Hoe gaan we te werk

 hoegaanwetewerk

“We beginnen altijd eerst met een uitgebreid gesprek waar goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Uiteraard volgt daarna een diagnose van de huid. Vervolgens wordt er een persoonlijk maat- en stappenplan opgesteld.

Vóór de behandeling worden er meerdere foto’s gemaakt, zodat we een goed vergelijk hebben nadien. Zeker na MedVisage (dit is werkelijk het allernieuwste op gebied van huidverjonging) , in combinatie met de exclusieve producten die we tijdens de behandeling behandelingen gebruiken, zijn de resultaten verbluffend te noemen.

Alle behandelingen waarvoor wordt gekozen bij Estique zijn absoluut veilig en pijnloos. Zonder uitzondering worden de behandelingen als zeer plezierig en ontspannen ervaren door onze klanten.
Door de persoonlijke aanpak voelt de klant zich bij Estique al snel thuis en vertrouwd.

Uiteraard worden alle behandelingen hygiënisch en secuur uitgevoerd in relaxte en sfeervolle behandelkamers. Altijd zal ik streven het beste te geven aan onze klanten, dat is waar ik het voor doe: de allerbeste resultaten en tevreden klant.
Niet voor niets komen er veel trouwe klanten al meer dan 20 jaar bij Estique !

Wil je ook verzekerd zijn van een mooie, gezonde en stralende huid? Maak dan snel een (online) afspraak bij Estique Zeewolde. Centraal gelegen in Nederland. Goed bereikbaar en er is altijd ruim voldoende gratis parkeerruimte.
En uiteraard is je intake gesprek geheel gratis!”